Mafiozní manipulace před volbami do EP pokračují

paroubek ilustrace
20.5.2024 10:46
Zdá se, že mainstreamové agentury pro výzkum veřejného mínění tvoří nerozbornou jednotu.

A podle všeho to není jen jev izolovaný na výzkumné agentury. Některá média, zdá se, že např. Seznam Zprávy, podsunují takové informace, vlastně dezinformace s chutí prostřednictvím svých medií velmi aktivně veřejnosti…

Jde samozřejmě o to zformovat tím „správným způsobem“ rozhodování spoluobčanů.

Pěkně dopředu jim naservírovat, koho volit, resp. koho nemá cenu volit.

A tak již v druhé mainstreamové výzkumné agentuře se mezi výčtem lídrů kandidátek do Evropského parlamentu (EP) není uvedeno mé jméno. Je to v bleděmodrém totéž, co bylo před třemi týdny s výsledky agentury STEM/MARK.

Také STEM/MARK „zapomněl“ zařadit do přehledu lídrů mou osobu. Zřejmě tam nezařadil ani ČSSD. 

Minulý týden agentura SANEP ve své zprávě z výzkumu uvedla, že moje známost ve veřejnosti se téměř dotýká 80%. Tedy je podobná jako známost Zaorálka a Nerudové.

Agentura Phoenix research teď udělala stejnou šarádu. Zřejmě zcela beztrestně. Naše stížnost na manipulaci před volbami na ministerstvo vnitra na postup STEM/MARK byla zamítnuta jako žádost o podporu.

Nedivím se. Je to stejná širší zájmová skupina, jde jim o totéž, o co jde mainstreamovým médiím, těm která ráda otiskují podobné dezinformace a většině agentur pro výzkum veřejného mínění (tedy těm manistreamovým).

Je to prosté. O kom se nemluví, jako kdyby ani nebyl. A to tu jde. Abych nebyl...

 Jiří Paroubek

PS: V příloze je uveden dopis jednateli Phoenix Reasearch

 

 

Příloha:

 

Phoenix research on-line, s. r. o.

Jan Tvrdoň

jednatel

Havlíčkovo náměstí 189/2

Praha 3

130 00

 

V Praze dne 20. 5. 2024

 

Vážený pane jednateli,

 

„agentura“ pro výzkum veřejného mínění Phoenix research vydala v minulých dnech průzkum, podle kterého jsem nebyl zařazen jako lídr kandidátky ČSSD pro volby do EP do výsledku „průzkumu“ Vaší agentury.

Žádám, aby byla neprodleně vydána oprava tohoto průzkumu. Phoenix research nepochybně disponuje výsledkem průzkumu včetně mojí známosti ve veřejnosti.

Pokud ovšem byl „průzkum“ proveden bez mého jména a kandidátky ČSSD, je to zcela nepochybně úplná mafiozní manipulace.

Nezávidím Vám, tento otevřený dopis neprodleně zveřejňuji. Já bych řekl, že vypadáte jako „agentura podvodníků“

 

S pozdravem

 

 

                                                                                                   Ing. Jiří Paroubek

                                                                                                   předseda ČSSD

 

jiri-paroubek
Předseda vlády ČR v letech 2005-2006. V období 2004-2005 ministrem pro místní rozvoj. Po oba roky kdy byl premiérem dosahoval stát hospodářský růst (HDP) cca 7 % a schodek státního rozpočtu byl plně pod kontrolou, zejména vytvářením vysokých rozpočtových rezerv. Předseda ČSSD v letech 2005-2010, kdy tato strana dosáhla nejlepších volebních výsledků ve své historii a stala se nejsilnější českou politickou stranou. V letech 2006-2013 členem Poslanecké sněmovny. V letech 1990-2005 členem pražského zastupitelstva. v období 1998-2004 náměstkem primátora pro finance. Předseda Společnosti W. Brandta a B. Kreiskeho od roku 1993 až dosud. Vydavatel časopisu Trend v letech 1993-2010. Předseda redakční rady serveru Vaše věc od roku 2010 dosud. Předseda strany LEV 21 - národních socialistů v letech 2011-2014. V roce 2024 byl zvolen předsedou strany Česká suverenita - sociální demokracie.

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.